De trainingen en workshops

De trainingen en workshops zijn er voor teams en organisaties die zoeken naar een gezonde balans voor alle medewerkers. Bijvoorbeeld tussen werk en privé, tussen het online en offline communiceren of tussen reactief werken en concentratie vinden. En omdat rolmodellen vaak de trends zetten in culturen werken we met alle lagen van de organisatie. Zodat we samen de werksfeer en organisatiecultuur beter gaan begrijpen en beïnvloeden.

Alle workshops zijn interactief. Met verschillende werkvormen worden de deelnemers betrokken bij de inhoud. Zo leren collega’s o.a. ook van elkaars zienswijzen.

Samen vertalen we wetenschappelijke kennis en modellen naar de praktijk of de praktijk naar de theorie. Op basis van gedeelde veranderwensen kijken we vooruit naar een volgende stap of sessie.

Bij een offline trainingsdag wisselen we de inhoudelijke workshops af met energizers. Bijvoorbeeld met wandelende overleggen, ademhalingstechnieken, bureauyoga en lichaamsbewustzijn.

Op maat

Alle trainingen en workshops kunnen worden toegespitst op de werkelijkheid van de organisatie. Digitaal welzijn is een breed onderwerp en kan op verschillende wijzen worden benaderd. Een training is een combinatie van workshops met een overkoepelend leerdoel. Alle workshops zijn ook los beschikbaar. Voorbeelden van workshops zijn:

Digitaal balanceren

Werken met afleiding

Diep werk & concentratieherstel

Productiviteit & creativiteit

Organisatiecultuur en bereikbaarheid(sbeleid)

Stressregulatiemethoden

Locatie

Online waar nodig, offline waar mogelijk. Offline kunnen we alle kanten op. Bijvoorbeeld naar een externe locatie en (deels) in de buitenlucht. Nederland kent veel vergaderlocaties midden in de natuur die ook goed bereikbaar zijn.

Contact

Interesse in een beschrijving van de workshops? Of wil je advies over de samenstelling van een training op maat? Neem dan contact op.