Het trainingsaanbod

De trainingen en workshops zijn er voor teams en organisaties die zoeken naar een gezonde balans voor alle medewerkers. Bijvoorbeeld tussen werk en privé, tussen het online en offline communiceren of tussen reactief werken en concentratie vinden. En omdat rolmodellen vaak de trends zetten in culturen werken we met alle lagen van de organisatie. Zodat we samen de werksfeer en organisatiecultuur beter gaan begrijpen en beïnvloeden

Om te beginnen zijn digitaal bewustzijn en stressregulatie centrale onderwerpen in de trainingen en workshops. Wanneer we werken met ons hoofd, en ook na werk veel in ons hoofd zitten, vergeten we ons lichaam. Dit gaat ten kosten van onze gezondheid. Daarom balanseren de trainingen en workshops tussen inhoudelijke kennis en praktische ervaringen met bijvoorbeeld wandelende overleggen, ademhalingstechnieken, bureauyoga en lichaamsbewustzijn. En we gaan werkinhoudelijk aan de slag, bijvoorbeeld met technieken om mailverkeer terug te dringen en bereikbaarheid in te kaderen. Bij elke workshop vergaar je nieuwe kennis en ga je met praktische handvatten naar huis.

Locatie

De trainingen worden aangeboden op een locatie naar keuze. Op de werkvloer of op een externe locatie en waar mogelijk in de buitenlucht. Nederland kent veel natuur en mooie plekken waar een training of workshop mogelijk is.

Beschikbare standaard trainingen:

of bekijk:

Toekomstige standaard trainingen

De meest gevraagde combinaties van workshops worden omgezet in standaard trainingen. Het standaard aanbod wordt gaandeweg uitgebreid. Wil je advies over de samenstelling van een training op maat? Neem dan contact op.