<< Terug

Walkshops

Een walkshop is een standaard onderdeel van een training. Maar ook losse workshops worden volledig wandelend of met wandelelementen aangeboden. Ook in online workshop kan een wandelelement verwerkt worden. De onderstaande losse workshops worden wandelend aangeboden.

Wandelende meetings (weetings)

Dat wandelen een positief effect heeft op ons brein, onze creativiteit en onze productiviteit is algemeen bekend. Daarom is wandelen tijdens werktijd in de opmars. Maar hoe maak je wandelen een onderdeel van jouw werkzaamheden? Weetings maken dit laagdrempelig mogelijk. In deze walkshop over weetings maakt jouw team kennis met het concept. Vervolgens verkennen we hoe dit past bij het reguliere werk. En met welke kleine stappen je elkaar in beweging krijgt.

Gezond Thuiswerken

Hoe zorg je thuis voor je lichaamshouding, voldoende beweging en regelmatig pauze van je scherm? Er zijn veel tips te vinden en de meeste tips gaan over pauzemomentjes. In deze workshop leer je hoe je ook tijdens het werk voor jezelf kunt zorgen. Met bijvoorbeeld het organiseren van weetings (wandelende overleggen = walking meetings) in plaatst van videobellend overleggen. Of met simpele bureauyogahoudingen die je ongemerkt kunt doen terwijl je achter de computer zit of staat.