Foto: Wilmar Dik – Reclamebeeld

Het Buitenkantoor op Outdoor Office Day

Op 16 juni 2022 is het internationale Outdoor Office Day, al 4 jaar een wereldwijd succes en het initiatief van de Nederlandse organisatie Nature Desks. Voor het derde jaar doet Het Buitenkantoor van Den Haag mee. Dit jaar niet in het Westbroekpark, maar in en om het Haagse Bos. En in samenwerking met FM Haaglanden/Rijksoverheid, Nature Desks en Staatsbosbeheer.

Samen met alle omliggende organisaties van het Haagse Bos willen we die dag een groot aantal medewerkers naar buiten lokken. Zodat kleine groepjes collega’s of individuele medewerkers (beter) kennismaken met buiten werken op uiteenlopende manieren. Want buiten werken kan iedereen en hoe je het doet hangt af van je werkzaamheden en voorkeur. Een scala aan opties maakt de keuze goed mogelijk.

Daarom zegt Ioana Biris, de oprichter van Outdoor Office Day: “Natuur en beweging hebben een bewezen positieve invloed. Laat medewerkers buiten vergaderen, lopend bellen, voer je gesprekken onder een boom, niet via een beeldscherm of tussen vier muren

En waar?

Waarom en wat?

Het is goed bekend dat de buitenlucht en het natuurlijk groen een geweldig effect hebben op onze concentratie, creativiteit en gezondheid. Buiten werken komt het werk dus echt ten goede. Wandelend werken (bijvoorbeeld met overleggen) heeft een extra effect, omdat de doorbloeding ons brein letterlijk voedt.

Met de implementatie van hybride werken wordt buiten werken faciliteren een strategische optie. Want met buiten werken in ons scala aan opties draait hybride werken niet alleen om óf op kantoor óf thuis. En buiten werken prikkelt onze creativiteit en dit motiveert om eens echt anders te gaan werken.

Op 16 juni is het mogelijk om workshops en walkshops te volgen. Bijvoorbeeld:

  • De werking van de natuur op het brein

  • Een digitale balans nastreven in je werkdag

  • De geschiedenis en toekomst van het Haagse Bos

Het draagbare buitenkantoor

Het draagbare buitenkantoor is een combinatie van bestaande producten, van o.a. Bambook en Notadesk. In een samenwerkingsverband worden deze producten gecombineerd met een gebruiksaanwijzing, een plattegrond van het Haagse Bos en tips voor buiten werken.

Zo een draagbaar buitenkantoor kun je op maat laten samenstellen en faciliteert zowel staand als zittend als lopend werken. Kijk hier voor meer informatie over het concept. Of plan een telefonisch kennismakingsgesprek.

De Boomklever – éénpersoons buitenkantoor (<2 kilo)

Outdoor Office Day

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.