Foto: Wilmar Dik – Reclamebeeld

Het Buitenkantoor Den Haag

Het Buitenkantoor wordt dit jaar laagdrempelig toegankelijk op de Koekamp en het Haagse Bos. Met een draagbaar buitenkantoor kun je zelfstandig aan de slag op de Koekamp of op een andere geschikte plek. Organisaties kunnen de mobiele werkplek aanschaffen of huren, bijvoorbeeld voor een uitleensysteem bij de receptie. Zo kunnen alle medewerkers die willen op een zelf gekozen moment buiten werken.

Het doel is om meer medewerkers rondom het Haagse Bos kennis te laten maken met buiten werken. Op termijn komt er mogelijk ook een uitleensysteem voor particulieren, op een locatie nabij de Koekamp. Heb jij een idee voor die locatie? Laat hieronder een reactie achter of reageer op de LinkedIn-pagina.

De Buitenkantoortas

Een Buitenkantoortas bestaat uit een lokale plattegrond met instructie, een Notadesk-bureau, een uitwisbaar notitieblok en bijhorende stiften. De producten van Notadesk en Bambook zijn verenigd en verrijkt met een ingegraveerde plattegrond van het Haagse Bos en de Koekamplaan. Er is ook een universele versie met alleen het logo van het Buitenkantoor erop verwerkt.

Zo een draagbaar buitenkantoor kun je op maat laten samenstellen en faciliteert zowel staand als zittend als lopend werken. Er zijn versies met bijpassende rugtas óf met een simpel draagsysteem. Benieuwd naar de details en mogelijkheden? Plan dan hier een kennismakingsgesprek.

Het Buitenkantoormeubel kent twee versies en twee edities

Het ene meubel staat zelfstandig op een tripod en heet ‘de bosruiter’. Het andere meubel bevestig je aan een boom en heet ‘de boomklever’.

Deze gelimiteerde editie met plattegrond van het Haagse Bos wordt gemaakt in samenwerking met Willems Werkplaats.
De universele versie komt met het logo van het Buitenkantoor er in gelaserd. Dit logo is ontworpen door twee studenten van de Koninklijke Academie van de Beeldende Kunst, namelijk: Renata Sidorenko en Robin Wielink

2 gedachten over “Het Buitenkantoor van Den Haag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *