Foto: Wilmar Dik – Reclamebeeld

Het Buitenkantoor Den Haag

Het Buitenkantoor wordt dit jaar laagdrempelig toegankelijk op de Koekamp en het Haagse Bos. Met een draagbaar buitenkantoor kun je zelfstandig aan de slag op de Koekamp of op een andere geschikte plek. Organisaties kunnen de mobiele werkplek uitproberen en huren, bijvoorbeeld voor een uitleensysteem bij de receptie. Zo kunnen alle medewerkers die willen het hele seizoen buiten werken.

En zo worden omliggende organisaties van het Haagse Bos uitgenodigd om kennis te maken met buiten werken. Op termijn komt er mogelijk een uitleensysteem voor particulieren, op een locatie nabij de Koekamp. Heb jij een idee voor die locatie? Laat hieronder een reactie achter of reageer op de LinkedIn-pagina.

Het draagbare buitenkantoor

Het lichtgewicht buitenkantoor bestaat uit een lokale plattegrond met instructie, een Notadesk-bureau, een uitwisbaar notitieblok en bijhorende stiften. De producten van Notadesk en Bambook zijn verenigd en verrijkt met een vormgegeven lokale plattegrond & instructie. En met informatie over buiten werken, ontwikkeld in samenwerking met Nature Desks en Weeting.

Zo een draagbaar buitenkantoor kun je op maat laten samenstellen en faciliteert zowel staand als zittend als lopend werken. Er zijn versies met bijpassende rugtas óf met een simpel draagsysteem. Benieuwd naar de details en mogelijkheden? Plan dan hier een kennismakingsgesprek.

Hieronder zie je voorbeelden van een samengesteld buitenkantoor.

Eén gedachte over “Het Buitenkantoor van Den Haag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.