If you start to walk out on the way, the way appears

Rumi

« Terug

Coaching

Coaching is de kunst van luisteren en vragen stellen. Je wordt hiermee begeleid naar jouw eigen antwoorden. Zo kom je in een goed gesprek met jezelf en zie je jouw uitdagingen en oplossingen. De coach, Iris Visser, is gecertificeerd Coach Digitaal Bewustzijn. Dit biedt een fijne combinatie van coachingsvaardigheden en nuttige kennis waarmee we de regie over onze digitale gewoonten weer terug kunnen krijgen.


Voor wie?

Ervaar jij een overvloed aan digitale informatie? Vul je adempauzes met het reageren op berichten? Grijp je uit automatisme naar je mobiel en breng je daar meer tijd op door dan je lief is? Met 1-op-1 coaching vertalen we jouw digitale handeling naar een meer rustgevende werkwijze. Een werkwijze die bij jou past en je meer tijd, focus en volledige aandacht geeft. Zodat jij weer regie krijgt over de tijdsbesteding in jouw leven.


Wandelcoaching

Onderzoek wijst uit dat wandelen bijzonder goed is voor je mentale en fysieke gezondheid. Het verbetert je algehele bloedcirculatie en geeft energie. In je hersenen wordt endorfine en proteïne aangemaakt. Endorfine is een gelukshormoon. Proteïne gebruik je voor het leggen van nieuwe verbindingen. Geen wonder dat wandelen dan ook je cognitie en geheugen versterkt. Daarbij vergroot wandelen je creativiteit met 60%, zo stelt Stanford’s onderzoek. Wandelende overleggen zijn daarom een trend.

In de natuur

Net als wandelen heeft ook de natuur vele positieve uitwerkingen op ons mensen. De natuur ontspant, stimuleert de aanmaak van gelukshormonen en bevordert de creativiteit. Het verbetert je concentratie, versterkt je geheugen, vermindert depressie en voorspelt een langere levensduur.

Waar en hoe?

Een coachingssessie duurt 30- 60 minuten. Den Haag en omstreken biedt verrassend veel wandelroutes. Afhankelijk van jouw woon- of werkplek kiezen we een afspreekpunt. Niet in Den Haag? Dan is de coaching op afstand. Online of met een combinatie van online en offline. Wandelend bellen is namelijk een fijn en gezond alternatief .

Tarieven

Benieuwd naar de uurtarieven? Klik dan hier.

Gratis kennismaking

Een kennismaking duurt dertig minuten, is online en gratis. Plan hier de kennismaking.

Eén gedachte over “Wandelcoaching

  • december 3, 2020 om 08:40
    Permalink

    Waar ik al langere tijd door had dat ik graag iets zou willen veranderen aan mijn telefoon gebruik, lukte dat meestal maar voor een dag of 2. Ik voelde me vaak onrustig, er ging zó veel tijd inzitten, maar een voldaan gevoel was ver te zoeken. Iris heeft mij, op afstand, zoveel inzicht gegeven in de rol die die telefoon voor mij vervulde. Door de vragen die Iris mij stelde en suggesties die ze me mee gaf heb ik stap voor stap écht andere keuzes gemaakt. Ik maak nu veel bewuster de keuze om mijn telefoon echt te gebruiken als ik daar zelf voor kies en niet uit “verslaving” en het constant reageren op al die prikkels die dat ding naar je uitzendt. Met een slechts een paar digitale sessies had ik niet verwacht dat Iris zo tot de kern kon doordringen en mij echt handvaten kon geven om aan de slag te gaan. Ik ben super blij met het resultaat, bedankt!

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.